ENTER YOUR KEYWORDS

_DSC0287

Mai dezorganizata ca-n excursia asta n-am fost niciodata! Am vrut sa mergem in locuri unde n-am mai ajuns, am vrut sa ne vedem cu persoane cu care nu am mai apucat sa ne vedem, am luat avionul pe rute pe care puteam merge bine mersi cu masina, am stat prea putin in unele locuri si prea mult in altele, am fost destul de haotici, pe alocuri. Apropo de stat mult,  Pattaya e una din candidatele perfecte la aceasta categorie si cred ca 4-5 zile ne-ar fi fost mai mult decat suficiente sa ne lamurim ce-i cu ea. Long short story: prea multi rusi, prea multi chinezi, paradis pentru cei trecuti de a doua sau a treia tinerete, decadenta cat cuprinde, viata de noapte cat sa-ti ajunga si pentru acasa si masaje…mai toate dintr-acelea cu multi X. Si daca am zis despre Phuket ca-i Sodoma iar Pattaya e Gomora, imi retrag cuvintele: Pattaya e si Sodoma si Gomora! 
Bineinteles, e un oras mare si accesul facil catre Bangkok il face sa fie un centru de afaceri considerabil. Expatii din diferite colturi ale lumii isi gasesc aici linistea asa cum foarte multi alti turisti isi petrec luni intregi de vacanta in acest loc! O sa gasesti zone destinate numai turistilor germani langa zone destinate rusilor si sa nu te mire daca thailandezii de aici stiu mai multe cuvinte in rusa decat stiu in engleza.

_DSC0300

Cam ca mai toate statiunile de genul acesta si Pattaya se lauda cu cea mai cea Walking Street si, intre noi fie vorba, are si cu ce se lauda. Bangla Phuket-ului pare o straduta de provincie fata de Red District-ul din Pattaya. E si lunga e si lata si mai e si intesata cu fel si fel de baruri, barulete, terase, cluburi, restaurante, go-go baruri sau shopping areas. S-ar zice ca sunt 100 de baruri, 30 de go-go baruri si de restul restaurante, saloane de masaj, magazine si food court-uri. Sa fiu sincera, oricum mi s-a parut ca toata Pattaya e un imens Red District pentru ca mai toate strazile sunt un soi de Walking Street, dar in miniatura. Deci daca ai activat party mode-ul in mod clar aici e de tine. Si cand zic party mode, ma refer la tot genul de party-uri, if you know what i mean … 🙂

_DSC0303
12755084_1083755965002863_881219144_o

Plaja e cam uratica, apa-i cam tulbure si totul e amestecat bine de tot cu zgomotul barcilor cu motor care pleaca mereu spre insulele din apropiere. Sunt cam carcotasa, nu? 🙂 Bine, atunci iti spun ca are un apus roz ce-o pune intr-o lumina tare favorabila iar noaptea ti-o poti petrece pe plaja, la picnic, asa cum mai toti localnicii am vazut ca fac. Pe margine sunt mini bucatarii mobile care-ti gatesc diverse lucruri iar tie nu-ti ramane decat sa-ti intinzi rogojina si sa astepti sa fii servit. Asta daca nu te deranjeaza sa imparti plaja cu rozatoare mici si mijlocii 🙂 Oricum, zi-ne si noua cum ti s-a parut pentru ca noi cand am vrut sa mergem, batea un vant si era un frig de zici ca erai in alta parte si alta nu.

12773349_1083756728336120_1129674308_o

In concluzie, nu vreau sa va iau avantul dar nu prea ne-a placut Pattaya. Poate si pentru ca excursiile din jur erau limitate si niciuna mai stralucitoare cat sa ne ia ochii. Dar pana la urma nu despre asta e vorba ci despre oras in sine … totusi, Pattaya are un spectacol stradal de toata frumusetea. Mai multe cupluri interrasiale ca aici n-am vazut nicaieri iar lucrurile se prezinta mult mai pe fata in comparatie cu alte locuri prin care am fost… bine, sunt si un pic suparata ca m-am gasit un masaj mai de “doamne ajuta” si ca mai toate maseusele erau interesate de clientii cu state vechi ai salonului dar asta e alta poveste 🙂

_DSC0260
_DSC0276

share
Secured By miniOrange