ENTER YOUR KEYWORDS

Say ”Hello” to our first video! Sau mai pe romaneste: Salutati, va rog, primul video ca tare am mai muncit la el! 🙂 Si n-o fi nici cel mai rasarit, si poate nici cel mai inspirat sau nici macar cel mai frumos dar e al nostru si-l iubim cum orice cioara isi iubeste puiul 🙂 Daca va place dati-ne de stire. Dati-ne de stire si daca nu va place, ca nu ne suparam! Numai doar s-o ziceti cu frumosu` ca suntem la inceput :))

share
Iulia (egodiary.com)
December 5, 2017 at 12:23 Reply

Place place! Good work adica, sa mai faceti adica:)
Si Tarnovo, tot asa frumos si colorat asa cum l-am gasit si noi in vara ce a trecut. Doar ceva mai putin turistic in perioada de iarna, cred.

Andra
December 5, 2017 at 12:30

Multuuumiiimm. Aoleu, au fost multi turisti! restaurantele pline, totul full! nici nu vreau sa-mi imaginez cum e vara…

catalina barbu
December 6, 2017 at 00:11 Reply

F tare! Mi-a placut mult partea filmata cu drona, da super bine la ochiul iubitorului de frumos! De abia astept sa mai ajung in Veliko la magazinul ala cu farfurii pictate!!! Le vrrau pe toateeee! Succes pe mai departe!

Andra
December 6, 2017 at 07:55

hahah, mersi frumos! din pacate n-am putut sa fac prea multe filmari cu drona ca batea un vant de te lua pe sus. Sarumana mult de tot pentru feedback. Sunt la inceput, e primul video filmat si editat ever. Cele viitoare vor si cu informatie…rostita :))))

catalina barbu
December 6, 2017 at 00:12 Reply

Ah! Am ceva negativ de spus… Nu-mi place… pentru ca e prea scuuurt! :))

NEXT POST

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.