ENTER YOUR KEYWORDS

4dc5ae335b579c781bfdf503dec836ee

In ultima perioada am cam adunat tot ce-aveam prin casa, am luat cateva genti, le-am aranjat cat am putut de frumos la poza si le-am facut vedete. Am zis sa va arat si ce intra in gentile din plastic. Mai mult “cat” decat “ce”, asa ca am luat din fiecare categorie cate-o geanta si am constatat urmatoarele:
1) Cu Double Chic ai suprize, din cele mai placute. E o geanta cross-over, numai buna pentru iesit rapid din casa. Stiti voi: atunci cand cauti cheile, iei telefonul, te dai repede cu un gloss si alergi sa chemi liftul?
In ea iti incap lejer: portofelul, cheile, ochelarii de soare, telefonul, un lip-stick si alte nimicuri.

_DSC0005_Fotor

( o gasesti pe site in 3 variante de culori)
2)  Pe masura ce dimensiunea gentii creste, poti sa te gandesti serios sa-ti petreci noaptea prin vecini si sa nu-ti faci nicio secunda griji ca nu ti-ar incapea toata noptiera intr-o geanta CHIC S.
Asadar, ia-ti fara probleme: cremele, demachiantul, peria de par, parfumul si altele ce-ti trec prin cap.

_DSC000222_Fotor

( O gasesti pe site in 4 variante de culori)
3) TOTE S este pentru zile petrecute in parc, la soare. Atunci cand iti scoti adidasii din picioare, te asezi pe iarba si incepi sa citesti. Are doua fete in culori diferite. Double colour. Double beauty.

_DSC0002_Fotor

( o gasesti pe site in 3 variante de culori)
4) Pentru sala, plaja si nu numai, geanta Sport este aici sa te serveasca. Eu o port deoseri in oras, pentru ca este foarte incapatoare. Tu daca vrei s-o porti la sala, echipamentul iti va incapea in ea fara probleme (si-ti va mai ramane si loc)

_DSC00099_Fotor

( o gasesti pe site in 5 variante de culori)
5) TOTE L sau geanta “buna de carat”. Un Game Night trebuie sa o includa si pe ea in program.

_DSC000111_Fotor

( o gasesti pe site in 3 variante de culori)
6) Cu geanta TRAVY L te las sa-ti faci de cap si sa-ti imaginezi tu ce poate incapea in ea. Iti dau doar un indiciu: aduna tot ce ai prin casa, du-te si la vecini caci o sa ai nevoie. Este foarte incapatoare si ti-o recomand cu caldura pentru plaja. Iti incap: doua prosoape mari, echipamentele de snorkeling, creme de soare si un catel. 

DSC_0331_Fotor
DSC_0330_Fotor

( o gasesti pe site in 3 variante de culori)
Ai grija, totusi, la obiectele ascutite pe care le introduci in genti. Ele sunt rezistente si plasticul este de calitate dar sa nu uitam ca sunt niste genti gonflabile. Sunt facute sa vada lumina orasului si freamantul masinilor si, desi sunt din plastic, destinatia lor nu este neaparat una care sa cuprinda marea in peisaj 🙂 Asa ca, poarta-le oriunde si in orice anotimp daca ai indrazneala si deschidere.
Ele te asteapta, toate, aici.
share